divendres, 18 de febrer del 2011

GUANYADORS "CONCURS DE POSTRES PLAERSDEBOCA": TIRAMISÚ DE LA JULIETTE

Ja tenim els 3 guanyadors del concurs de postres! Moltes gràcies per haver-hi participat, estem molt contents que ens hagueu enviat unes receptes tan bones (ja les hem tastat totes 3!).

TIRAMISÚ DE LA JULIETTE
Ens encanta el tiramisú a tots 2, i hem de reconèixer que el de la Juliette és un dels millors que hem tastat mai. Gràcies i una abraçada, Juliette!
Ingredients:
- 5 ous
- Mitja tassa de sucre fi
- 250 g de formatge mascarpone
- 50 g de formatge philadelphia o similar
- 200 ml de nata per muntar
- Melindros “durs”
- Cafè
Elaboració:
- Posar 1 ou i 4 rovells en un bol i afegir-hi la mitja tassa de sucre. Batre fins que quedi blanquinós. Afegir llavors tot el formatge i seguir batent, però més suau, fins que estigui tot desfet i barrejat. Muntar la nata i afegir-la al bol amb moviments envolvents de dues culleres. Deixar a la nevera mentre preparem la resta.
- En un plat fondo posar cafè amb una mica de sucre. Anar xucant els melindros i folrant amb ells el fons del recipient on fem el tiramisú. Quan tinguem el fons cobert, agafar el bol i tirar la meitat de la crema per sobre, ben repartida. Llavors posar un altre pis de melindros xucats al cafè, i a sobre la resta de la crema. Posar-ho a la nevera. Al cap d’una estona espolvorejar xocolata negra ratllada per sobre.
- Refredar el tiramisú a la nevera com a mínim durant 4 hores i fins a 20 minuts abans de servir. És millor si es prepara el dia abans...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada