dijous, 10 de febrer de 2011

FARCELLETS DE PASTA BRICK AMB SOBRASSADA, FORMATGE DE CABRA I MEL

Aquí us deixem un aperitiu ben senzill que fem a vegades i que sempre agrada molt. Es pot fer amb pasta brick (a la foto) o pasta fil·lo. En Xevi prefereix la brick i jo en canvi la fil·lo, per tant això va a qüestió de gustos (ja ens direu la vostra opinió)

Ingredients (les quantitats són en funció dels farcellets que vulguem fer):
- Fulls de pasta brick o fil·lo
- Sobrassada
- Formatge de cabra
- Mel
- Rovell d'ou

Elaboració:
- En funció de la forma que vulguem donar als farcellets, retallem uns quadrats, rodones, triangles, etc. de la pasta brick.
- Ho farcim amb una cullerada de sobrassada, un tros de formtage al damunt i una mica de mel.
- Tanquem el farcellet donant-li la forma que vulguem i el pintem amb una mica de rovell d'ou.
- Ho posem al forn fins que estigui dauradet.

4 comentaris:

  1. Roser Fuillerat i Roser Mandil8 d’abril de 2011 a les 20:15

    Dues celonines us volíem dir que ens va agradar molt, i als nostres convidats també!
    Un aperitiu fàcil i que sorprèn.

    ResponElimina
  2. Celonines! Moltes gràcies per visitar-nos i encara més per animar-vos a fer la recepta, a nosaltres també ens agrada molt aquesta! Una abraçada i que segui triomfant!

    ResponElimina
  3. No vaig poder trobar ni el brick ni la fil·lo però amb una torredeta també queden la mar de bons!!!

    ResponElimina
  4. I tant! Jo també ho he provat amb torradeta i està prou bé!

    ResponElimina