divendres, 4 de febrer del 2011

CIGRONS AMB ESPINACS

De tant en tant, una recepta senzilla d'aquelles que pots fer un dia qualsevol per dinar, també ve de gust. Aquí teniu uns cigrons amb espinacs i xoriç, un plat que tot i el que pugui semblar passa la mar de bé.



Ingredients (per a dues persones):
- 1 ceba
- 1/2 all
- 1 tomata madura
- Aproximadament 500g d'espinacs crus
- Aproximadament 500g de cigrons cuits
- Un xoricet
- Sal i oli d'oliva

Elaboració:
- Tallem el xoricet ben petitó i el sofregim en una olla. Quan estigui llest el retirem i el reservem.
- Piquem la ceba i mig gra d'all i ho posem a sofregir amb el mateix oli que hem cuit el xoricet.
- Mentrestant escaldem una tomata, li traiem la pela i les llavors i en triturem la polpa.
- Quan la ceba estigui mig cuita, hi afegim la tomata i ho deixem sofregir tot plegat.
- Quan estigui llest, només caldrà afegir-hi els cigrons, una mica d'aigua (una tassa aproximadament), els xoricets que hem reservat i els espinacs (que hem fet prèviament al vapor molt poca estona). Ho barregem tot plegat, rectifiquem de sal i ho deixem coure tot junt una estoneta.

1 comentari:

  1. Ahir al vespre ho vaig fer, però versió "de poble", i vaig substituir els espinacs per ortigues, que és el que hi ha més a l'hort...un gran èxit!
    Carme

    ResponElimina