diumenge, 22 de maig de 2011

DINAR D'ANIVERSARI (1): APERITIU DE BACALLÀ DE QUARESMA

Pel seu aniversari, l'Anna va voler obsequiar a la seva família amb un àpat més que suculent. Esperem que us serveixi per a alguna ocasió especial.

El menú "dinar d'aniversari" va consistir en:

ENTRANTS:
- Entreteniments de pastanaga a la llimona
- Aperitiu de bacallà de quaresma. A l'enllaç trobareu la recepta del plat, en aquest cas el vam fer com a aperitiu amb l'ou de guatlla.
- Deconstrucció de pa amb tomata i anxoves
- Deconstrucció de pa amb tomata i pernil salat
- Piruletes de formatge
- Carpaccio de bacallà amb olivada sobre llit de tomata
- Crema de pèsols amb cruixents de botifarra negra i cansalada
- Carpaccio de salmó amb vinagreta de soja i mostassa antiga
- Peus de porc sense feina amb botifarra negra i mongetes del ganxet
- Broquetes de secallona i formatge Gruyère

SEGON PLAT:
- Cuetes de rap amb gambes

LES POSTRES:
- Pastís d'aniversari
- Tatin de poma de la Núria
- Roques de xocolata negra i blanca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada