dissabte, 9 d’octubre de 2010

CARPACCIO DE SALMÓ AMB VINAGRETA DE MOSTASSA ANTIGA I SOJA

Els carpaccios també són d'aquells plats que ens encanten a tots 2, així que us deixem una recepta molt senzilla però sorprenent.













Ingredients (per a 2 persones):
- 200 g aproximats de salmó fresc
- 2 culleradetes de mostassa antiga
- 40 ml. de soja
- Sal Maldon
- Rúcula (opcional, per decorar)

Elaboració:
- Congelem el salmó embolicat en film (que quedi ben compacte) uns 45 minuts - 1h.
- Fem una vinagreta amb la soja i la mostassa.
- Tallem el salmó en làmines ben fines i el repartim en ventall al plat. L’amanim amb la vinagreta i el salem amb sal maldon. Nosaltres ho vam decorar amb un mica de rúcula al mig, que combina molt bé amb el carpaccio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada