dilluns, 26 de juliol del 2010

MUFFINS DE BRIE O CAMEMBERT

Vam treure la recepta del llibre "La cuina sexi" de Carmen Suárez, tot i que de sexi no en té massa i és una recepta difícil d'encabir en un menú de primer i segon plat. La recomanem més aviat per berenar o com a aperitiu fent els muffins petitons. Brie o camembert? El que us agradi més.

Ingredients (per a 4 muffins tamany gran, si feu servir motlles petits en sortiran forces més)
- 100 gr. de formatge brie o camembert
- 100 gr. de farina
- 2 ous
- 50 gr. de tires de bacó
- 1 iogurt natural
- 1/2 sobre de llevat
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- Mantega (per greixar les flameres)
- Sal i pebre

Elaboració (un dia abans de menjar)
- Mentre escalfem el forn a 180º greixem els motlles de les magdalenes amb mantega.
- Enrossim el bacó en una paella i l'escorrem sobre paper de cuina.
- Traiem la pell del formatge i el tallem a daus. Tamisem la farina amb el llevat en un bol, hi afegim l'ou, el iogurt i l'oli barrejant amb l'espàtula fins a obtenir una pasta homogènia. Hi afegim el bacó, la sal i el pebre.
- Repartim la pasta resultant als motlles i els omplim fins a dues terceres parts aproximadament. Sobre de la pasta hi posem els daus de formatge i ho couem al forn uns 25 minuts. Quan hagin pujat per sobre el motlle i estiguin rossos els traiem. Al cap d'una estona els podem desemmotllar i reservar a la nevera per menjar al dia següent.

4 comentaris:

  1. Els muffins son la meva asignatura pendent, de camenbert o brie... quina bona pensada.
    Aquesta me la copio amb el permís.

    ResponElimina
  2. Permís concedit (amb permís de "La cuina sexi"), ja t'ho diem, creiem que encaixa més per pica-pica del pal "muffinets". Ja ens diràs el què. Aprofitem per felicitar-te pel bloc, anem mirant cosetes i ja et direm com ens queden. Fins la pròxima... recepta!

    ResponElimina
  3. Hola!. acabo de descubrir tu blog y me ha gustado mucho el estilo de tus recetas, así que te tengo en mis blog a seguir.
    Besos.

    ResponElimina
  4. Buenas, Anna,

    estamos encantados de que te guste! Además, qué casualidad!, acabamos de estrenar esta semana el listado de películas y libros (papel de plata y film ;) y unas de las 3 películas coincide con el nombre de tu blog! Jeje será el destino...

    No hemos tenido tiempo aún de profundizar en tu blog, este fin de semana seguro que podremos chafardear.

    Una curiosidad: tu nombre veo que es en catalán pero estás en Madrid. Etiendes el catalán, has nacido aquí, usas el traductor de la página? Lo digo porqué recibimos visitas de toda España y queremos saber si usan el traductor (para saber si sirve de algo).

    Gracias por seguirnos y nos vemos en la cocina!

    ResponElimina