dissabte, 31 de juliol de 2010

AMANIDA DE TOMATA, ALVOCAT I FORMATGE FETA

Sempre que anem a sopar a ca la meva germana mengem molt bé. Normalment ens delecta amb delicatessens de Can Gou, la nostra botiga favorita, i la veritat, ens posem les botes.
L'altre dia però ens va sorprendre amb aquesta senzillíssima amanida. No té cap secret, però ara que és el temps de tomates i en trobem de tan bones, resulta una molt bona opció.

Ingredients (per a 2 persones)
- 2 tomates grans de Montserrat (a casa meva anomenades "tomates de la pera")
- 1 alvocat ben madur (si és verd l'amanida no valdrà res!)
- 80 g aproximadament de formatge feta
- Olives negres
- Oli d'oliva verge extra (del bo!)
- Sal
Si voleu hi podeu posar una ceba tendra, o una mica d'enciam, o el que més us inspiri. De totes maneres, només amb aquests ingredients ja aconseguim un molt bon resultat.

Elaboració
- Tallem les tomates i l'alvocat a trossos grandets. Tallem el formatge feta a daus i ho barregem tot junt. Finalment hi posem alguna oliveta. Ho salem i ho amanim amb un bon raig d'oli d'oliva.

2 comentaris:

  1. Me encantan los tomates monserrat. tienes razón, es una ensalada sencilla, pero no por ello deliciosa.
    un beso.

    ResponElimina
  2. Cuca, a l'Empordà sempre n'hem dit tomates de la pera . Això de Montserrat fa quatre dies .
    nena quina bona cuinera m'has sortit .

    ResponElimina