dimecres, 13 de gener de 2010

CREMA DE PASTANAGA


Després d'aquests dies de festes i d'afartar-nos de guisats, turrons, delicatessens, tapes granadines, i altres suculències vàries, ens convenia una mica de bondat; és per això que aquests dies anem de verduretes i amanides. Per divertir-nos una mica més però, i no menjar la típica patata i mongeta verda, avui hem fet una de les nostres cremetes; ha tocat crema de pastanaga.

Ingredients
- 1 patata
- 1 ceba
- 4 o 5 pastanagues grans
- 1 pastilla de caldo de verdures
- Oli d'oliva
- Aigua
- Sal i pebre

Elaboració
- Tallem a daus la patata, la ceba i les pastangues.
- Ho posem en una olla amb una mica d'oli a "pochar". Salpebrem i hi afegim una pastilla de caldo de verdures.
- Quan estigui tot una mica cuit ho cobrim amb aigua i ho deixem a foc lent uns 45 minuts.
- Ho passem per la batedora, i finalment ho passem pel colador xinès per tal que ens quedi més fi.

Aquesta crema la podem guarnir amb allò que se'ns ocorri: uns taquets de pernil, de formatge, crostonets de pa fregit, de carbassó fregit, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada