
Aquesta és la recepta més fàcil que vam fer pel sopar, diríem que de dificultat mínima, si bé el resultat és sorprenent i la presentació senzilla però amb molta presència.
Ingredients (per picar 4 persones):
- Una rodanxa de tonyina fresca d’uns 2cm de gruix aproximadament
- Oli d’oliva
- Soja
Elaboració:
(En general és aconsellable congelar prèviament el peix que s’hagi de servir cru)
- Tallem la tonyina a daus.
- En un bol barregem l’oli i la soja (proporció: 3 parts d’oli per cada part de soja).
- Afegim la tonyina, que quedi coberta pel macerat, uns 5 minuts escassos. Si la tonyina no és melosa cal deixar-la macerant més estona, ja que no absorbeix tant.
- Retirem la tonyina del recipient i la presentem al plat enfilant-la en unes broquetes llargues (com a la fotografia) posant-hi 2 daus a cada broqueta. Ara ja la podrem servir.
Imprescindible a qualsevol pica-pica. Èxit assegurat!
ResponElimina