En aquest bloc vull compartir tots aquells plaers de boca dels què gaudeixo, des d'una senzilla recepta per sorprendre al convidat més gurmet fins a una més elaborada per a ocasions especials, sense oblidar aquests racons de món pels que viatja el paladar i alguna altra delicatessen dels sentits...
dimecres, 20 de gener del 2010
BROQUETES DE TONYINA MARINADA
Aquesta és la recepta més fàcil que vam fer pel sopar, diríem que de dificultat mínima, si bé el resultat és sorprenent i la presentació senzilla però amb molta presència.
Ingredients (per picar 4 persones):
- Una rodanxa de tonyina fresca d’uns 2cm de gruix aproximadament
- Oli d’oliva
- Soja
Elaboració:
(En general és aconsellable congelar prèviament el peix que s’hagi de servir cru)
- Tallem la tonyina a daus.
- En un bol barregem l’oli i la soja (proporció: 3 parts d’oli per cada part de soja).
- Afegim la tonyina, que quedi coberta pel macerat, uns 5 minuts escassos. Si la tonyina no és melosa cal deixar-la macerant més estona, ja que no absorbeix tant.
- Retirem la tonyina del recipient i la presentem al plat enfilant-la en unes broquetes llargues (com a la fotografia) posant-hi 2 daus a cada broqueta. Ara ja la podrem servir.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Imprescindible a qualsevol pica-pica. Èxit assegurat!
ResponElimina