Ingredients (per a 4 persones):
- Uns 300 g d'arròs
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 carxofa
- Xampinyons (aproximadament 1 paquet)
- Julivert
- All
- Oli d'oliva
- 200 g de bacallà esqueixat
- 1 litre o 1 litre i mig de fumet de peix
Elaboració
- En una cassola amb oli calent, hi posem la ceba, el porro i les carxofes tot tallat a dauets.
- Quan s'estigui enrossint, hi afegim els xampinyons laminats. Salem una mica (no massa perquè el bacallà ja és salat) i empebrem.
- D'altra banda, fem una picada d'all i julivert amb oli d'oliva i l'hi afegim.
- Al cap d'uns 5 minutets més hi afegim la tomata i ho deixem coure una estona més.
- Quan ho tinguem tot llest, hi afegim l'arròs i ho barregem.
- Finalment hi afegim el caldo de peix (3 vegades el volum del què hàgim posat d'arròs) i el bacallà tallat a trossets.
- Ho deixem coure uns 12 minuts i després ho deixem que reposi 3 o 4 minuts més (l'arròs ha de quedar caldós) i ja ho tenim llest per servir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada