dijous, 13 de novembre de 2014

COCA D'ANXOVES

I aquí la recepta que van fer la Natàlia i l'Edu, que no se separen ni per cuinar!!;-) Una coca d'anxoves amb pasta brisa que funciona perfectament per a qualsevol ocasió, fàcil de fer i amb un resultat sorprenent de tan bo que és!Jo ja l'he feta unes quantes vegades!
(La recepta és extreta de Mi blog de pintxos)

Ingredients
- Pasta brisa
- Anxoves fresques a lloms
- 1 llauna de tomata triturada (de la bona!)
- Tomates
- Salsa pesto
- Sal i oli d'oliva verges
- Cibulet per decorar (opcional)

Elaboració
- Fem una salsa de tomata o bé n'utilitzem alguna de bona i la reduïm una mica. 
- Fem una salsa pesto o en comprem alguna (com que avui en farem servir poqueta, n'utilitzarem una de bona i feta).
- Obrim el rotllo de pasta brisa i l'untem amb salsa de tomata, ho cobrim amb rodanxes de tomata fresca tallades molt fines, i hi posem uns punts de salsa pesto repartit per la superfície. 
- Finalment, anem col·locant les anxoves alineades per sobre.
- Amb un tallapastes o motlle rodó individual, anem tallant les porcions i les col·loquem sobre una safata de forn en la què haurem posat un silpat o paper sulfuritzat.
- Salem les anxoves i ho amanim amb un rajolinet d'oli d'oliva.
- Ho posem al forn (prèviament escalfat a 180ºC) amb escalfor només a baix (amb la safata el més a baix possible) durant uns 20 minuts per tal que es faci la base. Passat aquest temps, ho posem uns 10 minuts més amb escalfor a dalt i a baix. 
- Finalment i de manera opcions, quan estigui ho podem pinzellar amb una mica d'oli i decorar amb cibulet. 

Cap comentari:

Publica un comentari