dijous, 13 de novembre del 2014

BOMBONS DE FOIE I POMA

Aquesta recepta la va realitzar també la Núria i la Carme, posant-hi part de la seva creativitat i canviant els bombons per aquestes fantàstiques mini-broquetes de foie i poma. Boníííííssimes!!!!

Ingredients:
- Un bloc de foie micuit 
- 1 o 2 pomes
- Una culleradeta de mantega
- Sucre per caramel·litzar
- Reducció de vinagre de Mòdena
 Elaboració
Una estoneta abans de començar a preparar-ho, posem el bloc de foie al congelador, així el podrem tallar millor.
- El traiem del congelador, i el tallem a daus, d'un centímetre aproximadament. Els col·loquem a una safata.
- Pelem i tallem la poma a làmines molt finetes. Podem utilitzar la mandolina.
- Fonem la cullerada de mantega en una paella, i hi passem la poma 1 o 2 minuts fins que quedi tova.
- Col·loquem una làmina de poma al damunt de cada dau de foie, i mentre la poma sigui tèbia, hi posem una mica de sucre a sobre. Caramel·litzem els bombons amb un bufador de cuina.
- Finalment decorem el plat amb la reducció del vinagre de Mòdena.
(En aquest cas la Carme i la Núria van preparar els bombons tot fent dauets de poma i de foie de la mateix mida i després els van enfilar en una mini-brotxeta. La veritat és que els va queda molt bé!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada