dilluns, 7 de novembre de 2011

DINAR DE FIRES 2011 (2): CULLERETA DE MANGO I FOIE AMB REDUCCIÓ DE XERÈS

Com a grans admiradors del foie ens encanta menjar-lo sol, amb unes torradetes bastant neutres que no li robin protagonisme. De tant en tant però, també s'agraeix combinar-lo amb alguna cosa dolça, com en aquesta fàcil recepta, un contrast molt interessant.

Ingredients (per a 8 culleretes):
- 1/2 mango
- Foie mi-cuit
- 10 ml. aprox. de salsa de vi olorós de Xerès (venia amb el foie). També ho podem fer amb una reducció de Pedro Ximenez o similar.

Elaboració:
- Tallem a daus petitons el mango i el posem al fons de la cullereta. Afegim el foie tallat també a dauets i a sobre una mica de la salsa de xerès (amb prudència!).

3 comentaris:

  1. M'ha agradat molt la combinació del foie amb el mango. És un entrant mol fresc i amb molt de gust.
    El foie sempre queda bé a taula!
    Molt bo Anna!

    Anna P.

    ResponSuprimeix
  2. Uha! He sentit foie? Mmmmmmmmmm... un dels meus ingredients preferits... tremendu tremendu! I amb mango és una combinació molt fresca, com tu dius, i divertida! Merci pel comentari!

    ResponSuprimeix
  3. Merci! És veritat que és molt senzill i molt bo! Caldrà que anem investigant idees com aquesta, ràpides i sorprenents!

    ResponSuprimeix