dissabte, 1 d’octubre de 2011

Xè TIBERI DE "VERANU" (3): BROQUETES DE LLAGOSTINS I BRIE

L'altre aperitu del tiberi de "veranu" el vam trobar navegant per la Petita cuina (però gran!) i ho vam adaptar a format broqueta.

Ingredients (per cada aperitiu):
- 2 llagostins
- 1 tros de formatge brie
- Melmelada de maduixa (o tomata)
- Sal maldon
- Barreja de pebres mòlts al moment
- Pinyons

Elaboració:
- Netegem els llagostins de les peles i els intestins, els reservem.
- Estirem sobre el marbre el paper film i posem en ying-yang els dos llagostins. Tapem amb una altra capa de film, i els aplanem er tal d'aconseguir una làmina fina. Traiem la capa de sobre de film, hi posem al mig un tall de brie i ho tanquem lligant amb el film de manera que ens quedi com una bola.
- Introduïm el farcellet en aigua bullint i els retirem quan els llagostins agafin color. Retirem el film i ho pintem amb una mica de melmelada de tomàquet.
- Ho salem amb una mica de sal maldon, hi posem una mica de pebre mòlt i uns pinyonets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada