dissabte, 1 d’octubre de 2011

Xè TIBERI DE "VERANU" (2): ESCOPINYES AMB VERMUT

Aquí teniu un divertit i fresc aperitiu tret de Magnòlia a la cuina, important servir-lo fred!

Ingredients (per a 12 aperitius):
- 100 ml de vermut negre
- 5 fulles de gelatina neutra
- 1 taronja
- 2 llaunes d'escopinyes de bona qualitat

Preparació:
- Posem les fulles de gelatina en remull durant 10 minuts. Escalfem el vermut i fora del foc hi afegim la gelatina remullada. Ho posem en un recipient (tipus carmanyola) i ho deixem refredar a la nevera.
- Pelem i tallem la taronja a daus.
- Obrim la llauna d'escopinyes i en retirem el suc (si volem també ho podem fer amb escopinyes naturals, ens quedarà millor encara, i només caldrà que les obrim al vapor).
- Finalment muntem les culleres d'aperitiu (o vaset si no en teniu) amb la taronja, unes escopinyes i uns daus de vermut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada