dilluns, 1 de novembre de 2010

DINAR DE FIRES 2010

Un any més hem celebrat amb la família el dinar de fires de Sant Narcís. Com passa sovint, satisfer a paladars tan diferents no és una tasca fàcil però és tot un repte. L'elecció del menú va ser una proposta a base de diferents platets i així intentar agradar a tots els comensals (menú infantil a part!). Tot i els diferents gustos de cadascú, el plat estrella per decisió unànime, va ser el risotto d'ànec.

Pica-pica:
- Xips de verdures
- Galetetes de formatge
- Espatlla ibèrica
Entrants:
- Crema de blanc de porro amb vieires i gambes
- Farcellets de sobrassada, formatge de cabra i mel
- Farcellets de brandada de bacallà
- Broquetes de llagostins i pinya
- Carpaccio de salmó amb vinagreta de soja i mostassa a l'antiga
Primer plat:
- Risotto d'ànec
Segon plat:
- Bacallà confitat amb oli de tòfona amb pinetells i chutney de tomata
Les postres:
- Teula amb ganache de xocolata, gelat de vainilla i nous de macadàmia i coulis de fruits vermells

Celler (cortesia de la família):
- Llavors
- Heus
- Cava Maria Casanovas
- Gramona III lustros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada