diumenge, 28 de febrer del 2010

PIT DE POLLASTRE A LA PAPILLOTA AMB ESTRAGÓ


I seguint el llibre 200 recetas mediterráneas, de Michel Montignac, trobem un plat sa, original i molt fàcil de preparar.

Ingredients (per a 4 persones)
- 4 pits de pollastre
- 2 tomates
- Estragó
- 1 rajolí de suc de llimona
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- Sal, pebre i 1 "pebrot" de caiena (bitxos)
- 1 cullerada de mostassa de dijon

Elaboració
- Tallem les tomates en rodanxes, les salem i les deixem escòrrer sobre un paper absorvent.
- Tallem els pits de pollastre en trossets (mireu la fotografia) i els coloquem en paper de plata (també es pot fer servir una mena de tupper per fer papillot), afegint-hi rodanxes de tomata al mig i una mica d'estragó.
- Ho reguem amb una cullerada d'oli d'oliva i un rajolí de suc de llimona (al gust). Salpebrem, afegim els bitxos i tanquem el paper de plata o la papillot.
- Un cop tancat, ho posem al forn durant uns 15 minuts (el forn ha d'estar prèviament escalfat a 250 º.

Per a la salsa de mostassa
- En un bol posem el suc que ha deixat anar la papillot i la cullerada de mostassa. Ho barregem i un cop presentat el pollastre al plat ja ho podem regar.

2 comentaris:

  1. Amb això de la papillot sembla que un sàpiga cuinar i tot. Una manera original i fàcil de fer un pit de pollastre. Vaig tenir problemes logístics i vaig fer un mix utilitzant mostassa a l'estragó (perdó) però tot i així va sortir molt bé.

    ResponElimina
  2. Osti, Marc, quedaria més bé dir "se'm va ocórrer una brillant variant amb mostassa a l'estragó", quin virtuosisme, si senyor, no t'hi feia jo...

    ResponElimina