
Ingredients (per a dues persones)
- 1 magret d'ànec
- 30g de sucre
- 50 cc de vinagre
- 50 cc de vi blanc
- 3 cullerades soperes (aproximadament) de melmelada de fruits del bosc
- 1 poma
- moscatell
- sal Maldon
Elaboració
- Per a la preparació de la salsa, posem a desfer el sucre en un cassó. Un cop caramel·litzat, hi aboquem el vi blanc, ho remenem i hi afegim el vinagre. Ho deixem coure un moment, hi posem la melmelada i ho deixem un parell de minuts.
- Una bona manera de preparar el magret i tenir-lo mig llest per a l'hora de acabar-lo, és primer marcar amb un ganivet la part grassa del magret en talls de biaix formant rombes. El posem en una plata d'anar al forn i el marquem (només marcar-lo!!!) al gratinador. Seguidament, el tallem a làmines i l'emboliquem amb paper de plata fins a l'hora de servir.
Quan sigui el moment de servir-lo, agafarem la planxa ben calenta i el marcarem banda i banda. El salem amb sal Maldon.
- Per una altra banda, posem a bullir la poma en moscatell (i una mica d'aigua). Quan estigui feta, la tallem a dauets petits i la reservem. Després, abans de servir el plat, només l'haurem de passar per la paella.
- Servim el plat amb el magret, la poma caramel·litzada i ho salsem amb la salsa de fruits vermells.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada