dimecres, 16 de març de 2011

AMANIDA TÈBIA DE GAMBES AMB VINAGRETA D'ALVOCAT

Les amanides tèbies són una bona manera de menjar una amanida diferent, així que aquí us deixem amb una gustosa amanida. Amb tanta calçotada s'agraeixen les amanides...

Ingredients (per a dues persones):
- 1 enciam (si pot ser brots tendres, uns 70 g)
- 150 g de gambes pelades
- 100 g de pernil salat
- Blat de moro
- 1 pastanaga petita
- Parmesà (unes làmines)
Per a la vinagreta:

- Oli d'oliva, 1/4 d'alvocat, vinagre de mòdena i sal.

Elaboració:

- Per a la vinagreta:
posem en un recipient el 1/4 d'alvocat, oli d'oliva, una mica de vinagre de mòdena i sal i ho batem fins que quedi lligat.
- Col·loquem a la base els brots tendres, afegim per sobre el blat de moro i la pastanaga tallada a làmines.
- Amb poc oli d'oliva sofregim una mica el pernil salat i les gambes i ho repartim per l'amanida.
- Hi afegim també les làmines de parmesà a sobre.
- Finalment ja podem amanir el plat amb la vinagreta d'alvocat.

2 comentaris:

  1. Quina idea la vinagreta d'alvocat! ho tindré en compte!

    ResponElimina
  2. Si ho proves ja ens diràs com t'ha sortit! Gràcies per compartir els fogons amb nosaltres! Una abraçada!

    ResponElimina