dilluns, 28 de març del 2011

AMANIDA DE LLAGOSTINS AMB VINAGRETA DE MANGO I CURRI


L'altre dia la Marta, del bloc Magnòlia a la cuina, va fer un comentari sobre la nostra vinagreta d'alvocat i resulta que xafardejant les seves receptes vam trobar aquesta original i boníssima amanida. Ens va sorprendre molt, gràcies, Marta!

Ingredients (per a dues persones):
- Enciam (si són brots tendres molt millor, una bossa d'uns 70 g)
- 12 llagostins crus (cuits també ens serveixen)
- 6 cirerols (tomates "cherry")
- Crostonets de pa
- Pipes pelades
- Sal Maldon
Per a la vinagreta:
- 1/2 mango madur
- Una culleradeta de curri
- Unes gotes de llimona
- Oli d'oliva

Elaboració:
- Pelem els llagostins i els escaldem uns segons (si voleu que no quedin cargolats els podeu escaldar enfilant-los amb uns pals de broqueta).
- Per a la vinagreta: Pelem el mango i el batem juntament amb el curri, les gotes de llimona i l'oli d'oliva (quedarà com un allioli).
- Posem a la base del plat l'enciam, els cirerols partits en dues parts, els crostonets de pa, les pipes i els llagostins escaldats. Ho amanim amb la vinagreta i ja podem gaudir de la recepta.

1 comentari:

  1. Gràcies Xevi! ara haig de fer jo la d'alvocat. Se m'acumula la feina!

    ResponElimina