divendres, 3 d’octubre de 2014

GASPATXO DE SÍNDRIA AMB CLOïSSES

Ja sé que vaig tard, però ja sóc aquí, a punt per anar penjant totes les receptes que vam elaborar en el XIè TIBERI DE VERANU.
La primera, aquest refrescant gaspatxo de síndria amb cloïsses, fàcil i boníííííssim!!!

Ingredients (per uns 16 gotets):

800 g de síndria aproximadament
800 g (aprox.) de tomata pelada i sense llavors (per pelar-les i treure'ls les llavors és convenient escaldar les tomates)
1 ceba tendra no massa gran
1 o 2  grans d’all
Vinagre de vi blanc ( o de xerès) (aprox. 3 cullerades)
Oli d’oliva (aprox. 6 cullerades)
Una mica de pebrot vermell (opcional)
Una mica de cogombre (opcional)
Cloïsses
Cibulet
Sal i pebre

Elaboració:
Passem tots els ingredients per la batedora (o Thermomix), i després ho posem al punt de sal i ho colem amb el colador xinès (si ens ha quedat massa espès hi podem afegir aigua).
- Ho reservem a la nevera (o en aquest cas al congelador)
- Abans de servir, obrim les cloïsses a una paella. Un cop obertes les empebrem i hi posem una mica de cibulet picat.
- A l’hora de muntar el plat: posem en un vaset el gaspatxo, i hi col·loquem una o dues cloïsses (podem decorar amb cibulet).




    



Cap comentari:

Publica un comentari