dilluns, 13 de febrer de 2012

MINI "QUICHE LORRAINE"

L'altre dia vam anar a dinar a casa de la meva germana i vam portar uns entreteniments per picar. Com que hi havia força mainada, vaig pensar en receptes que els hi pugués agradar...el resultat varen ser aquestes mini quiches lorraines que van volar!

Ingredients (per unes 14 mini quiches o una quiche gran):
- 1 paquet de pasta brisa
- 1 ceba
- 200 g de cansalada fumada tallada a tires fines
- 3 ous
- 350 cl de llet
- Un paquet de formatge Emmental ratllat
- Oli d'oliva, sal i pebre

Elaboració:


Pel farcit de la quiche:
- Pelem la ceba, la piquem petita i la posem a sofregir en una paella amb una mica d'oli d'oliva.
- Quan la ceba estigui daurada, hi afegim la cansalada i ho deixem coure tot junt un moment.
- D'altra banda, batem els ous, hi afegim sal i pebre i la llet. Finalment, hi posem la barreja de ceba i cansalada (prèviament escorreguda per eliminar el possible excés d'oli).

Per fer les quiches (també es pot fer amb un motlle gran per una sola quiche):
- Estirem la pasta una mica amb un corró. La posem dins els motlles que tinguem, assegurant-nos que sobresurti del motlle i que quedi ben fixat (ens podem ajudar d'una forquilla). La punxem una mica amb la punta d'un ganivet i ho enfornem uns 8-10 minuts a uns 200 graus (és important que la vigileu, ja que depèn dels motlles que utilitzeu necessitareu més o menys temps).
- Retirem el motlle amb les quiches i les omplim amb el farcit de cansalada. Posem força formatge ratllat pel damunt i ho tornem a enfornar a 175 graus fins que quedi quallat i daurat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada