dissabte, 10 de desembre de 2011

FARCELLETS DE PASTA BRICK AMB BRIE, MELMELADA DE TOMATA I SÈSAM

Per aprofitar la melmelada de tomata que teníem vam improvitzar aquest aperitiu, senzill i molt bo.

Ingredients (per a 4 farcellets)
- 2 làmines de pasta brick
- Brie
- Melmelada de tomàquet
- Sèsam
- Una mica de ceba deshidratada
- Rovell d'ou

Elaboració:
- Fem uns farcellets amb la pasta brick (de dues capes cadascun) amb una mica de formatge brie i una mica de melmelada de tomata (al gust, però que es noti la melmelada).
- Ho tanquem bé tot pintant-los amb una mica de rovell d'ou (el rovell servirà per tancar-los millor i a la vegada ens quedaran un punt més brillants).
- Hi posem una mica de sèsam pel damunt i ho enfornem a uns 180º fins que quedi dauradet.
- Per decorar-ho vam posar-hi una mica de ceba deshidratada que li dóna un toc interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada