diumenge, 26 de juny de 2011

AMANIDA DE POLLASTRE I PERA AMB VINAGRETA DE FORMATGE BLAU


Fa temps en un restaurant vaig tastar una amanida amb roquefort i pera i em va semblar una combinació original per a una amanida, així que he fet aquesta versió lliure. Esperem que la gaudiu.

Ingredients (per a 2 persones):
- Enciams variats (brots tendres si pot ser)
- 1 pit de pollastre desossat
- 1 pera
- Blat de moro
- Nous
Per a la vinagreta de formatge blau:
- 30 g de formatge blau
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre

Elaboració:
Per a la vinagreta:- En un recipient posem el formatge blau tallat a bocins i ho cobrim amb oli d'oliva. Hi afegim una mica de sal i pebre i ho batem.
- Tallem el pollastre a tires, el salpebrem i el saltegem a la paella amb oli d'oliva.
- Tallem la pera a dauets i piquem les nous.
- Emplatem els enciams de base i posem la resta d'ingredients a sobre (millor el pollastre últim) i afegim la vinagreta al gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada