divendres, 3 de desembre de 2010

AMANIDA DE SALMÓ FUMAT, ALVOCAT, FORMATGE DE CABRA I NOUS AMB VINAGRETA D'OLIVADA

Ens encanten les amanides i ens agrada jugar amb diferents ingredients i provar noves combinacions. Aquí teniu una altra amanida senzillíssima de preparar i que ens va agradar bastant!


Ingredients (per a dues persones):
- Enciams variats
- Canonges
- formatge de cabra
- 80 g de salmó fumat
- Nous pelades
- 1/2 alvocat
- Olivada negra
- Oli d'oliva, vinagre de mòdena, sal i pebre

Elaboració:
- Emplatem una base d'enciams variats i canonges de base.
- Afegim el formatge de cabra, l'alvocat i el salmó fumat tallat a tires.
- Posem per sobre les nous tallades a trossets.
- Per a la vinagreta: posem en un bol oli d'oliva, un xic de sal, una mica de vinagre de mòdena, un pessic de pebre i una cullerada de cafè d'olivada negra. Ho barregem tot i ja podem amanir el plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada