diumenge, 27 de juny de 2010

OUS ESTRELLATS AMB XORICETS

Un plat fàcil de fer que ben fet té un resultat boníssim. Ideal com a pica-pica en sopars de colla.

Ingredients (per a 2 persones com a primer o per a 4-5 persones com a pica-pica):
- 3 ous
- 4 patates mitjanes
- 2 xoricets
- sal grossa
- oli d'oliva

Elaboració
- Pelem les patates i les tallem a tires (com les patates fregides de sempre).
- Fregim els xoricets amb oli d'oliva en una paella i els reservem, deixant l'oli a la paella.
- Amb l'oli de fregir els xoricets fregim les patates a foc mig.
- Quan comencin a daurar-se afegim els xoricets i seguidament els ous, deixant-los poqueta estona i remenant una mica.
- Per servir ho emplatem i afegim la sal grossa per sobre.

3 comentaris:

  1. I a més de ser boníssim rebaixa el colesterol cosa de no dir...

    ResponElimina
  2. I tant! Tu si que hi entens! Ei, és molt tonto el plat però va quedar de conya! Prova de fer-lo, facilíssim...

    ResponElimina
  3. Senzillament genials!
    i felicitats per l'explicació doncs fins i tot per a mi, que de cuina en sé poc, m'ha estat fàcil aconseguir fer-los.

    ResponElimina