dissabte, 14 d’abril de 2012

MADUIXES AMB MASCARPONE, XOCOLATA I ALFÀBREGA

Aquesta és una idea extreta de la revista CUINA (número 27). Es tracta d'una recepta ben senzilla i molt bona! Si us agrada la xocolata, no l'escatimeu!

Ingredients (quantitats aproximades per a dues persones):
- 200 g de maduixes
- Moscatell
- 125 g de mascarpone
- Xocalta amarga (1 presa)
- Fulles d'alfàbrega

Elaboració:
- Netegem les maduixes. Les tallem a rodanxes i les posem a marinar amb moscatell.
- Batem una mica el mascarpone i l'estenem al fons del plat.
- Colem les maduixes i les col·loquem damunt del formatge.
- Hi posem unes fulles d'alfàbrega (les més petites, o algunes partides per la meitat).
- Fonem la xocolata (al bany maria o al microones) i la tirem al damunt de les maduixes en forma d'espiral.


4 comentaris:

  1. I ràpida i fàcil... aquest estiu em sembla que me'n faré un fart! ;)

    ResponElimina
  2. postre molt bó amb bona sensació en boca. Un dia que estigui inspirat ho fare a veure el que em sortira!!jaja!!

    ResponElimina