dissabte, 29 d’octubre del 2011

Xè TIBERI DE "VERANU" (8): MOUSSE DE LLIMONA I MENTA

Unes postres refrescants de la revista Descobrir cuina. Només va tenir un problema, el seu company: una mousse de xocolata que explicarem al proper post que va resultar espectacular.

Ingredients (per a 6-8 persones):
- 625 g de nata líquida
- 300 g de suc de llimona
- 160 g de sucre
- 45 g d'aigua
- 10 fulles de gelatina
- 15 fulles de menta
- 160 g de galetes maria
- 90 g de mantega

Elaboració:
- Per a la base de galeta escalfem una mica la mantega perquè quedi tova. Triturem les galetes amb la mantega fins que quedi una pasta homogènia i ho posem a la base del motlle prensant-ho bé.
- Hidratem la gelatina una estona en aigua.
- Posem a escalfar la meitat del suc de llimona i l'aigua. Quan arrenqui el bull, hi incorporem les fulles de menta i ho deixeu infusionar a foc baix 10 minuts.
- Ho colem, hi afegim la gelatina escorreguda i la resta del suc de llimona. Semimuntem la nata amb el sucre i també ho afegim poc a poc, barrejant amb cura.
- Ho afegim al motlle on tenim la base de galeta i ho posem al congelador. Per consumir-ho al punt només cal treure-ho uns 25 minuts abans i deixar-ho a la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada