dimarts, 26 de juny de 2012

DINAR D'ANIVERSARI'12 (3): CASSOLETA DE BRANDADA DE BACALLÀ AMB MELMELADA DE TOMATA I OLIVADA

La brandada que faig sempre però aquest cop versionada en forma de cassoleta.

Ingredients:
- Brandada de bacallà
- Melmelada de tomata
- Olivada
- Oli d'oliva
- Pasta de full

Elaboració:
- Escalfem el forn a 200ºC.
- Estirem una mica la pasta de full i la posem en motlles en forma de cassoleta. La punxem amb una forquilla i li posem uns cigrons al damunt per tal que no ens pugi la massa.
- Enfornem les cassoletes fins que estiguin cuites. Quan s'hagin refredat les desemmotllem.
- Omplim les cassoletes amb la brandada de bacallà que haurem fet prèviament (veure la recepta aquí). Si volem, un cop plenes les podem gratinar una mica.
- Hi afegim al damunt una mica de melmelada de tomata, una mica d'olivada diluïda en oli d'oliva, i ja està llest per menjar!

5 comentaris:

  1. Aquesta m'ha encantat. Jo també faig brandada, però presentada amb la melmelada de tomata i olivada em sembla que ha d'estar genial !

    Bona Anna i Xevi !

    ResponSuprimeix
  2. Bon dia Dani!

    la veritat és que li dóna un punt un xic diferent, amb més contrastos. Però també és cert que si la brandada és bona, a mi mencanta tal qual! ;-)

    Ens ha fet moltíssima il·lusió el teu comentari! Ens veiem degustant alguna cosa...ji ji ji

    ResponSuprimeix
  3. Eps, Dani, tot bé! Un envinat per aquí... fantàstic!!! LLàstima que no podrem venir el 29... la pròxima no me la perdo! Grandíssim les arrels del vi de Sant Martí, i una de les teves recomanacions (El Sota els Àngels 2007) IMPRESSIONANT!!! Us seguim i m'encanta el que feu, una abraçada i jo he de reconèixer que, quan bec, a vegades hi veig clar... però alguna vegada no... ;)

    ResponSuprimeix
  4. Un entrant impresionant.
    La brandada amb la mermelada ha d'estar bonissima, s'ha de provar. en prenc nota.

    Una salutació,
    www.unestapes.blogspot.com

    ResponSuprimeix
  5. Hola Mercè!

    la melmelada de tomata li dóna un punt, però com ja he comentat, el més important és fer una bona brandada!

    Moltes gràcies per la visita! I interessants les teves tapes! Ens anem seguint!

    ResponSuprimeix