Pel meu aniversari en Xevi em va convidar al Casamar de Llafranc i d'allà hem extret aquesta adaptació per un boníssim aperitiu i molt fàcil de fer!
Nosaltres els hem fet amb aquests ingredients tan especials, però els podeu versionar com vulgueu! Només cal imaginació!
Ingredients:
- Una làmina de pasta de full
- Sèsam negre
- Llavors de rosella
- Festucs
- Sal vermella de Hawai
- Sal de Chardonnay
- Rovell d'ou
Elaboració:
- Estirem la pasta de full i la tallem a tires una mica llargues i no gaire gruixudes (les anem col·locant al damunt d'una safata amb paper de forn).
- Pintem les tires amb rovell d'ou.
- Preescalfem el forn a uns 180-200º.
- En unes tires hi posem sèsam negre per sobre, i ho salem amb sal de Chardonnay (si no en teniu ho podeu salar amb sal normal, o Maldon, o la que vulgueu)
- En unes altres hi posem llavors de rosella, i en aquest cas les salem amb sal vermella de Hawai.
- Fem uns altres bastonets amb festucs picats
-Posem els bastonets al forn fins que ens quedin daurats (millor que els de festucs els fem separats perquè no se'ns cremin, sinó caldrà vigilar-ho bé. Els altres dos els podem fer junts).
Els deixem refredar i ja els tindrem llestos per servir!!!
Ostres! el Casamar és un dels meus restaurants preferits!
ResponEliminaFa un mes que us seguim el bloc i és fantàstic, ens encanta! A casa també disfrutem molt de la cuina...
Aquesta mateixa tarda provaré de fer aquests fantàstics bastonets! Quina pinta!
Salut!
Bones Imma,
ResponEliminamoltes gràcies per seguir-nos, i per comentar-nos. Espero que en el nostre bloc puguis anar trobant propostes que t'interessin. Ara estem una mica parats, però d'aquí pocs dies tornem amb ganes!
Per cert, vas provar de fer els bastonets? què tal?
Salutacions i fins aviat!
eps ja comentaràs els bastonets, jo vaig trobar que era una recepta xulíssima! Ara tornem amb moltes ganes de fogons i plaers! Moltíssimes mercès per la visita, genial! Ja diràs!
ResponElimina