Ara que ve el bon temps, us convidem a tastar aquest aperitiu tan refrescant. Segur que us soprendrà!
Ingredients (per a 3-4 aperitius):
- 1 carbassó
- 1 tall de tonyina
- 3 maduixes
- Soja
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre
- Llimona
- Sèsam (opcional)
Elaboració:
- Tallem el carbassó a tires fines (per exemple amb un pelador de verdures). L'amanim amb força oli, sal, pebre negre i una mica de llimona. Ho deixem reposar a la nevera.
- Tallem la tonyina a làmines fines i la macerem uns 10 minuts amb una mica de soja. La deixem reposar a la nevera.
- Tallem les maduixes a trossets.
- Per muntar el plat posem en una copa (millor si és de tipus còctel) la maduixa, unes làmines de tonyina i unes de carbassó escorregut. Finalment, si volem, hi afegim un pessic de sèsam.
M'encanta el carbassó en crú, raw food li diuen els més modernets. I m'agrada molt la proposta, crec que té tots els ingredients d'una gran recepta incloent que és del tot saludable :)
ResponEliminaHola starbase!
ResponEliminaa nosaltres ens va sorprendre molt. És molt refrescant i saludable! Amb el què ens va sobrar vam fer-ne una amanida molt bona també (ja la penjarem!)
Per cert...m'apunto aquest concepte del raw food. M'agrada la idea! (la veritat és que hi ha molts ingredients que sempre hem menjat ben cuits i que crus o sense tanta cocció milloren molt!)
Merci per la visita! Fins aviat!
Raw food! Raw good! Genial jeje! Si t'agrada tenim un carpaccio de carbassó també molt interessant!!! Una abraçada!
ResponEliminaM'encanta!! Felicitats pel blog i el nou disseny, és xulíssim!
ResponEliminaÀngels
Eps crec que et conec!!! un petonàs guapíssima! Essent nova mami et dóna temps a fer algun plat! Això si que és un plaer! Ens veiem a la cuina... un dia d'aquests passo per casa teva (sóc un estressat jeje)
ResponEliminaHola! He conegut el vostre blog a través de la revista de Caprabo que en parlava. No veig que tingueu activat per subscriure-m'hi, no teniu la opció oi?
ResponEliminaM'agradaria poder rebre els vostres posts, els trobo molt interessants!
Gràcies :)
Salutacions
http://vadeteca.blogspot.com
Hola Lídia, doncs no hi tinc l'opció, però ho faré ben aviat! A veure si hi penso aviat!
ResponEliminaM'agrada que hagis trobat coses interessants en el bloc. Veig que tu també en tens, el visitaré!
Gràcies per la visita i fins aviat!
Anna