dimarts, 7 de desembre del 2010

SALMÓ A LA PAPILLOTA

Fa un any en Xevi en va menjar per primera vegada i va flipar amb la recepta: és molt i molt fàcil i ràpid (tant que li encanta fer-lo!!!), el resultat està molt bé i es pot fer amb altres peixos i a més és una manera sana de menjar peix. Aquest cop en Xevi el va fer de la següent manera:


Ingredients (per a 2 persones):
- 2 rodanxes de salmó fresc
- 2 pastanagues mitjanes o una de gran
- 1 tomata mitjana
- 1 porro
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
També necessitarem paper de plata.

Elaboració:
- Tallem les verdures (també s'hi pot posar ceba, patates... les verdures que us agradin més) en juliana (finetes, sinó la pastanaga no quedarà cuita).
- Agafem paper de plata i posem les verdures a sobre repartides (deixant els voltants lliures per després tancar-ho). Salem les verdures.
- Posem el salmó a sobre les verdures i ho salpebrem. Afegim un rajolinet d'oli d'oliva.
- Agafem un altre làmina de paper de plata i ho posem a sobre, tancant els laterals perquè quedi ben segellat.
- Ho deixem al forn a 200º uns 20 minutets. A l'hora de servir (com es veu a la foto) es pot servir amb el paper de plata o ja emplatat amb les verdures a sota o al costat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada