En aquest bloc vull compartir tots aquells plaers de boca dels què gaudeixo, des d'una senzilla recepta per sorprendre al convidat més gurmet fins a una més elaborada per a ocasions especials, sense oblidar aquests racons de món pels que viatja el paladar i alguna altra delicatessen dels sentits...
dimarts, 12 de febrer del 2013
FILET DE PORC A LA MOSTASSA A L'ANTIGA
L'altre dia havia de fer un soparet i no estava gens inspirada ni tenia massa temps. Navegant pels diferents blocs de cuina que acostumo a visitar, vaig trobar aquest plat súper senzill, extret del bloc Dit i fet del qual ja he tret alguna recepta dolça (és una crack!).
Aquí el teniu...senzill i boníssim!
Ingredients (per a dues persones)
-1 filet de porc
- Mostassa a l'antiga
- Un bon raig de vi blanc
- Oli d'oliva verge
- Sal i pebre negre
Opcional:
- Podem acompanyar el filet amb una mica d'arròs salvatge, o basmati, o thai...
Elaboració
- Salpebrem el filet per les dues bandes i el posem en una safata per anar al forn (no us passeu de pebre, que després ja hi posem la mostassa!)
- Empastifem el filet per tots els costats amb la mostassa.
- Ho ruixem amb una mica d'oli d'oliva i amb un raig ben generós de vi blanc.
- Ho posem al forn a uns 200º durant 20-30 minuts (en funció del punt de cocció que ens agradi la carn)
- Filetegem el filet i el servim tot regant-lo amb la salseta que ens ha quedat a la safata.
Ja ho veieu, més senzill impossible! Aquest cop no hi ha cap cuiner novell que es pugui queixar amb el nivell de les receptes! ;-)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Vaig fer aquesta recepta el dissabte i èxit total!
ResponEliminaGràcies!
Esther
Hola Esther!
ResponEliminame n'alegro! la veritat és que com hauràs pogut veure és ben senzilla, ràpida, i de resultat sorprenent!
Gràcies per la visita i pel comentari! Ens veiem per aquí!
Bones,
ResponEliminajo la vaig fer divendres, i va triomfar!! vaig fer-ho amb rodo de vedella, va necessitar gairebé una horeta amb el meu forn, i va ser bonissim!! Carme
Hola Carme!!!
ResponEliminaja m'ho penso ja que va triomfar, i més si ho vas fer amb vedella! Ja ho provaré de fer un dia!
Un petonàs i gràcies per continuar seguint-me!