Una altra gran idea extreta del bloc Fresa y Pimienta. Una cullereta ben senzilla i molt original pel seu contrast de sabors!
Ingredients (per a 6 culleretes):
- 6 anxoves
- Recuit de drap (més o menys la meitat)
- Un parell de maduixes grans
- Vinagre de Módena
- Oli d'oliva
- Sal Maldon
- Crema balsàmica de Módena
Elaboració:
- Tallem a trossets petits les maduixes. Les amanim amb vinagre de Módena i oli d'oliva. Ho reservem.
- Muntem la cullereta: posem un quadradet de recuit de drap, l'envoltem amb una anxova i al damunt del recuit hi col·loquem les maduixes amanides.
- Ho finalitzem posant un pessic de sal Maldon al damunt i una gota de crema balsàmica.
mmmmm! altra vegada, sorprenent! tot i que no he probat mai el recuit de drap! haurè d'investigar...
ResponEliminaOstres, doncs t'animo a tastar-lo! A mi no m'agradava el matò i el recuit en general, però el recuit de drap és boníssim! (el de fonteta, el de Ca la Nuri...)
ResponEliminaFins aviat!