La primera vegada que fèiem i menjàvem unes costelletes de conill. Realment són un vici... ens van encantar!
Ingredients (per unes 2-3 persones)
- Costelles de conill (nosaltres les vam comprar tallades)
- Un ou
- Pa ratllat
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Per a l'espuma d'allioli:
- Un gra d'all
- Un ou
- Oli d'oliva
- Sal
- Aproximadament 200 ml de nata líquida
- Una càpsula de NO2
- Sifó de 1/2 l
Per la guarnició (opcional):
- Mongets
Elaboració
Per fer l'escuma d'allioli:
- Fem una maionesa convencional amb all: retirem l'arrel de l'all, la posem al got de la batedora, hi afegim l'ou, un pessic de sal i ho anem batent tot afegint-hi oli d'oliva fins que ens quedi lligat.
- Hi afegim la nata líquida i ho barregem. Ho passem per un colador de malla fina i ho introduïm a dins el sifó.
- Tanquem el sifó i hi afegim la càpsula de NO2. Ho reservem a la nevera (almenys un parell d'hores).
Per fer les costelletes:
- Salpebrem les costelletes.
- Passem cada costella per ou batut i després pel pa torrat. Les arrebossen en una paella amb oli d'oliva suau.
- Quan les retirem les posem damunt de paper absorbent perquè deixin anar l'excés d'oli.
Muntem el plat:
- Posem les costelletes de conill al plat i ho acompanyem amb l'escuma d'allioli i alguna guarnició (nosaltres vam utilitzar mongets, ja que la combinació dels mongets amb allioli també ens agrada molt)
Ostres, ahir vaig comprar conillet i potser el prepari així! Amb el que m'agrada l'allioli i aprofitant que tinc el sifó... :)
ResponEliminaAprofita-ho doncs!!! Si al final et decideixes, ja ens diràs què tal ha estat el resultat!!! Nosaltres, després de fer aquest plat vam decidir que el repetiríem segur!!!
ResponEliminaSalut!
És un plat divertidíssim i molt bo! Ens va sorprendre, la veritat! Bon profit doncs, ens veiem als fogons!
ResponEliminaXevi Bras