diumenge, 28 de novembre del 2010

PASTA AMB TROMPETES DE LA MORT I PERNIL SALAT

La meva família, que estan fets uns boletaires, ens van donar pinetells, rossinyols, escarlets i trompetes de la mort. Unint aquests últims i una pasta molt divertida que va portar l'Anna d'Itàlia vam fer aquesta recepta.

Ingredients:
- 250 g de pasta (nosaltres hem utilitzat fusilli lunghi, però podeu fer servir tallarines, espaguetis...)
- 1 ceba mitjana
- 50 g de pernil salat
- 100 g de trompetes de la mort
- 180 ml aprox. de nata líquida
- 40 g aprox. de parmesà en pols
- Un grapat de nous
- Oli d'oliva, sal i pebre

Elaboració:
- Piquem la ceba i la coem en oli d'oliva fins que quedi transparent.
- Hi afegim el pernil salat i després les trompetes de la mort (que haurem netejat i tallat a tires anteriorment).
- Afegim la nata líquida i ho deixem reduir una estona, afegim pebre i rectifiquem de sal. Al final afegim la meitat del parmesà i les nous.
- Mentrestant haurem bullit la pasta en aigua i sal fins que estigui al dente. L'escorrem i barregem la pasta amb la resta d'ingredients. Un cop emplatat, afegim el parmesà al gust!

4 comentaris:

  1. Aquesta pasta té una pinta extraordinària! T'he trobat per casualitat i m'agrada el que veig... amb el teu permís em quedo a xafardejar!
    Salutacions!

    ResponElimina
  2. Doncs qui la fa la paga! També hem entrat al vostre bloc per xafardejar... ;) I ens ha agradat molt! A més, nosaltres també som una parella que compartim la nostra passió per la cuina, però en aquest cas cuinem tots dos. Moltes gràcies per la visita. Salut!

    ResponElimina
  3. Cuinem tots dos... quan em deixes jeje... normalment quedo relegat a fer de marmitó: pelar cebes, rentar plats, remenar 18 minuts un risotto... Però amb el resultat dels teus plats, fins i tot m'agrada fregar el terra! Ei, però em deixa fer les fotos, i n'estic molt orgullós. Felicitats pel vostre bloc (i per les fotos!), l'hem inclòs a la nostra llista del bloc: "puestos" on ens agrada menjar. Ens veiem als fogons, en aquest cas mai millor dit.

    ResponElimina
  4. La vaig, finalment, i em va quedar de conya!!! Gràcies!!!

    ResponElimina