diumenge, 28 de novembre del 2010

CULLERETA DE BOTIFARRA DE PEROL, FORMATGE DE CABRA I ESPÀRREC VERD

Obro la nevera. M'hi trobo botifarra de perol. Una ullada més i sí, són uns culets de formatge de cabra. Recordo haver comprat uns espàrrecs verds. A més, ens ve de gust picar alguna cosa abans del sushi. Aquí ho teniu, un aperitiu original i bonic.

Ingredients (per a 4 culleres):
- 4 rodanxes de botifarra del perol
- 1 espàrrec verd gruixut
- 4 rodanxes de formatge de cabra
- Oli d'oliva

Elaboració:
- Fregim en oli d'oliva la botifarra de perol fins que quedi rossa.
- Tallem l'espàrrec verd en 4 talls i el saltegem a la paella en oli d'oliva.
- Muntem damunt la cullera la botifarra del perol de base, la rodanxa de formatge de cabra i el trosset d'espàrrec verd a sobre de tot.
- Ho posem al forn a gratinar i ho retirem quan el formatge es comenci a fondre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada