La primera, aquest refrescant gaspatxo de síndria amb cloïsses, fàcil i boníííííssim!!!
Ingredients (per uns 16 gotets):
800 g de síndria aproximadament
800 g (aprox.) de tomata pelada i sense llavors (per pelar-les i treure'ls les llavors és convenient escaldar les tomates)
1 ceba tendra no massa gran
1 o 2 grans d’all
Vinagre de vi blanc ( o de xerès) (aprox. 3 cullerades)
Oli d’oliva (aprox. 6 cullerades)
Una mica de pebrot vermell (opcional)
Una mica de cogombre (opcional)
Cloïsses
Cibulet
Sal i pebre
- Passem tots els
ingredients per la batedora (o Thermomix),
i després ho posem al punt de sal i ho colem amb el colador xinès (si ens ha
quedat massa espès hi podem afegir aigua).
- Ho reservem a la nevera
(o en aquest cas al congelador)
- Abans de servir, obrim
les cloïsses a una paella. Un cop obertes les empebrem i hi posem una mica de
cibulet picat.
- A l’hora de muntar el
plat: posem en un vaset el gaspatxo, i hi col·loquem una o dues cloïsses (podem
decorar amb cibulet).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada