El plat que es veu a darrera és el carpaccio de carbassó |
Ingredients (per unes 10 copes)
- Tomates madurs de branca (aproximadament 750g)
- Maduixes (aproximadament 250-300 g)
- Formatges mascarpone (1/2 tarrina)
- Oli d'oliva suau
- Unes fulles de menta
- Sal i pebre
- Per decorar: llavors de meló (o sèsam...)
Elaboració
- Pelem i traiem les llavors de les tomates, tallem les maduixes i ho triturem tot junt (ho salpebrem al gust). Si ens queda massa espès, hi afegim una mica d'aigua (jo vaig triturar-ho amb la mycook).
- Passem la sopa pel colador xinès i ho reservem a la nevera (és important servir-la ben fresqueta)
- D'altra banda preparem l'oli de menta. Per fer-ho, simplement trossegem unes fulles de menta fresca i les introduïm en una mica d'oli. El reservem.
- Salpebrem el formatge mascarpone.
A l'hora de muntar el plat (jo ho vaig servir en copa, ja que era d'aperitiu)
- Posem la sopa de tomata i maduixa.
- Hi afegim una cullerada de formatge. Si cal, ho rectifiquem amb una mica de Sal Maldon pel damunt.
- Ho amanim amb l'oli de menta i finalment ho decorem amb les llavors de meló. Ja està llest per menjar! (Jo també hi vaig posar una maduixa enfilada en una mini-broqueta com a decoració).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada