dimecres, 3 de març del 2010

PASTA AMB CARXOFES I BOLETS

Aquesta és una recepta que vaig aprendre de la Nuri Lladó quan estava fent un dels cursos de cuina que ofereix a la seva Aula de Cuina. Feia molt de temps que no la feia així que l'últim diumenge em vaig animar a cuinar-la; el resultat, com les altres vegades, ens va encantar!



Ingredients
- 250 g de pasta de llavor de meló
- 5 carxofes
- 3 cebes escalunyes
- 250 g de xampinyons
- 250 g de gírgoles
- 75 cc de vi blanc

Elaboració
- Primerament tallem ben petites les escalunyes i les ofegarem en oli a foc baix en una paellera.
- Mentrestant, netegem les carxofes, els xampinyons i les gírgoles i ho tallem tot a trossos petits.
- Quan la ceba estigui tova, hi afegim els xampinyons i les gírgoles; a mitja cocció hi afegim les carxofes i ho deixem coure fins que ho tinguem tot ben confitat. Al final de la cocció, salpebrem.
- Seguidament hi afegim el vi blanc i ho deixem reduir.
- Per altra banda, fregim la pasta en una paella amb oli fins que ens quedi ben daurada. Després l'afegim a la paellera amb la resta de verdures, ho barregem i ho deixem coure tot junt uns moments.
- Finalment ho cobrim amb aigua calenta i ho deixem coure al forn a 200 graus uns catorze minuts.
- A l'hora de servir, hi posem la salsa pesto al damunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada