dimarts, 19 de gener del 2010

SOPAR AMB L'ALFONS I LA SÍLVIA

El divendres passat ens vam reunir amb uns bons amics pel que havia de ser un “sopar de formatges”. Al final però, animats per les ganes de cuinar, vam decidir fer l’àpat a base d’entreteniments variats: broqueta de llagostins i pinya, tonyina marinada, musclos a la planxa, amanida d’espàrrecs i salmó amb vinagreta de festucs, pop a la gallega, brandada de bacallà i crema de porros amb cruixent de pernil.

Vam regar l’àpat amb uns vins de l’Empordà molt diferents: primer un Sàtirs del 2004 de les bodegues Arché Pagès (detall de l’Alfons) que per la seva lleugeresa va contrastar amb la personalitat del Martí Fabra Vinyes Velles 2006 amb què vam finalitzar els entreteniments.

Les postres que van portar els convidats van consistir en un rus de xocolata “tremendu” de la pastisseria forn Montserrat.

Com sempre, un plaer compartir una vetllada amb vosaltres!

1 comentari:

  1. Perdó per no haver dit res abans, però només insistir que ens ho vam passar de conya, i que els plats vistos al blog estan molt bé, però en directe, i a més amb la possibilitat de tastar-los, guanyaven moltíssim!!! Hem de repetir!!!

    ResponElimina