dissabte, 26 de desembre del 2009

BROQUETA DE LLAGOSTINS I PINYA

Fent "tapeo" pel carrer Laurel de Logronyo vam descobrir alguns plaers originals i de fàcil execució. Tot seguit us presentem un d'ells, una broqueta ideal per formar part d'un pica-pica i sorprendre al convidat més sibarita.

Ingredients
- Pinya natural
- Llagostins
- Pals de broqueta
- Oli d'oliva
- Sal (si pot ser Maldon)

Elaboració
- Pelem els llagostins crus treient-ne el cap (són molt fàcils de pelar, es pelen sols).
- Treiem la pela de la pinya i el centre i ho tallem en rodanxes i cada rodanxa a triangles (de cada rodanxa de pinya poden sortir uns 6 trianglets, depenent del tamany de la rodanxa).
- Enfilem a cada broqueta dos talls de pinya i dos llagostins alternats.
- Amb una mica d'oli d'oliva, passem per la paella la broqueta ja muntada fins que quedi daurada.
- Un cop cuita, afegim sal maldon (o sal de cuina si no se'n disposa) i ho servim.

6 comentaris:

  1. Boníssim!!!
    Us el vaig intentar copiar un dia, però alguna cosa va fallar. Em sembla que tenia el foc massa baix... Ho tornarem a provar!

    ResponElimina
  2. Ostres quina llàstima! És possible que sigui per això que dius del foc. Amb el foc alt es fa amb un moment, volta i volta, i no hauries de tenir problema! Ja em diràs què tal el segon intent! ;-)
    Una abraçada i fins aviat!

    ResponElimina
  3. Molt bo el contrast de sabors. Jo hi posaria l'etiqueta "fàcil", a mi m'ajuda molt a l'hora de triar entre les vostres propostes.
    Felicitats pel bloc!

    ResponElimina
  4. Ben vist, suposo que no ho havíem posat perquè encara no teníem l'etiqueta, ja que és una de les primeres receptes que vam posar. Ja està arreglat, amb etiqueta "fruita" també! Merci, trempat!

    ResponElimina
  5. Merci Xavier i Anna per compartir-ho, ha estat l'aperitiu estrella del dinar amb els sogres.


    P:D. Per cert, amb les presses ens varem oblidar de comprar la pinya natural i l'hem agafat d'una llauna de pinya amb almívar, passant-la prèviament per aigua, es clar... ;)

    ResponElimina
  6. Jeje... et vas currar un bon pica-pica! Tu sempre versionant les receptes... ;) Ja veiem que ets un home de recursos! Una abraçada!

    ResponElimina