Aquí us deixem un aperitiu ben senzill que fem a vegades i que sempre agrada molt. Es pot fer amb pasta brick (a la foto) o pasta fil·lo. En Xevi prefereix la brick i jo en canvi la fil·lo, per tant això va a qüestió de gustos (ja ens direu la vostra opinió)
Ingredients (les quantitats són en funció dels farcellets que vulguem fer):
- Fulls de pasta brick o fil·lo
- Sobrassada
- Formatge de cabra
- Mel
- Rovell d'ou
Elaboració:
- En funció de la forma que vulguem donar als farcellets, retallem uns quadrats, rodones, triangles, etc. de la pasta brick.
- Ho farcim amb una cullerada de sobrassada, un tros de formtage al damunt i una mica de mel.
- Tanquem el farcellet donant-li la forma que vulguem i el pintem amb una mica de rovell d'ou.
- Ho posem al forn fins que estigui dauradet.
Dues celonines us volíem dir que ens va agradar molt, i als nostres convidats també!
ResponEliminaUn aperitiu fàcil i que sorprèn.
Celonines! Moltes gràcies per visitar-nos i encara més per animar-vos a fer la recepta, a nosaltres també ens agrada molt aquesta! Una abraçada i que segui triomfant!
ResponEliminaNo vaig poder trobar ni el brick ni la fil·lo però amb una torredeta també queden la mar de bons!!!
ResponEliminaI tant! Jo també ho he provat amb torradeta i està prou bé!
ResponElimina