Aprofitant que teníem tòfona i que som uns apassionats del bon foie, vam fer una recepta boníssima.
Ingredients per a 2 persones
- 3 ous
- 2 patates mitjanes
- 100 gr. de foie fresc
- Tòfona
- Sal Maldon
- Oli d'oliva
Elaboració
- Pelem les patates i les tallem en làmines.
- Les coem a foc lent en una paella amb força oli fins que quedin tovetes (si les voleu rosses pujeu el foc a l'últim moment).
- Daurem el foie per les dues bandes en una paella molt calenta.
- Escorrem l'oli i posem les patates en una paella sense oli, les salem i hi afegim els ous i ho coem tot junt remenant-ho fins que qualli.
- Emplatem les patates i hi afegim els talls de foie i la tòfona ratllada per sobre.
Això ha de ser gairebé pecaminós, no?
ResponEliminaSi, pare, confeso que he pecat...
ResponElimina