L'altre dia vam improvitzar unes tapes per L'Escala i ens va sorprendre molt l'amanida que ens van fer al bar-restaurant Medusa, a la platja del poble. Aquí en teniu una versió amb tonyina, això si, necessitareu les tomates de l'hort que tenien ells... eren boníssimes!
Ingredients:
- Tomates
- Una llauna de tonyina en oli d'oliva
- Olives farcides (o amb pinyol segons agradi)
- Mozzarella
Per a la salsa pesto:
- Unes fulles d'alfàbrega fresca (important que sigui fresca)
- 30 gr de festucs
- 20 gr de formatge parmesà
- 75 cl d'oli d'oliva
- 1/2 gra d'all
- Sal
Elaboració:
- Tallem les tomates a rodanxes i les col·loquem a la base del plat. Hi afegim una rodanxa de mozzarella a sobre la tomata, una mica de tonyina i les olives. Ho reguem amb el pesto de festucs:
Per a la salsa pesto:
- Posem tots els ingredients en un recipient i els batem fins que quedi una salsa homogènia.
- Tomates
- Una llauna de tonyina en oli d'oliva
- Olives farcides (o amb pinyol segons agradi)
- Mozzarella
Per a la salsa pesto:
- Unes fulles d'alfàbrega fresca (important que sigui fresca)
- 30 gr de festucs
- 20 gr de formatge parmesà
- 75 cl d'oli d'oliva
- 1/2 gra d'all
- Sal
Elaboració:
- Tallem les tomates a rodanxes i les col·loquem a la base del plat. Hi afegim una rodanxa de mozzarella a sobre la tomata, una mica de tonyina i les olives. Ho reguem amb el pesto de festucs:
Per a la salsa pesto:
- Posem tots els ingredients en un recipient i els batem fins que quedi una salsa homogènia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada