Ara que fa bon temps, les amanides ens vénen molt de gust. Aquesta que presentem és una modificació d'una amanida que vam veure al bloc de La cuina del senyor Antoni. El resultat és una amanida molt refrescant, lleugera i amb el toc de pebre rosa que tant ens agrada.
Ingredients (per a 4 persones)
-Maduixes-Mozzarella fresca (queda molt bé si utilitzem boletes petites de mozzarella que ja venen en bosses)
- 1 paquet de salmó fumat (80 g.)- Pebre negre i pebre rosa
- 1 o 2 cullerades petites de sucre- Enciams variats (mesclum) i canonges
- Blat de moro (quicos) gegants- Oli d'oliva i vinagre de mòdena
Elaboració
- Primer de tot, posem les maduixes en un bol amb una mica de sucre (una culleradeta i mitja més o menys), el pebre negre i el pebre rosa. Ho deixem "macerar" almenys mitja hora.- D'altra banda piquem els quicos amb el morter.
- Preparem l'amanida amb els enciams variats i els canonges.- Hi afegim les boletes de mozarella i el salmó tallat a tires.
- Quan les maduixes hagin deixat anar el seu suc, les col·loquem a l'amanida. Amb el suc en fem una vinagreta (barrejant el suc de les maduixes, oli i un xic de vinagre de mòdena).- Finalment, amanim l'amanida amb els quicos picats i la vinagreta. I ja la podem servir!
Quina pinta més bona que fa!
ResponEliminaUfffffffffffff ahir la vaig tornar a fer... tremenda amanida, divertidíssima, original... per variar vaig fer un petit canvi, el pebre rosa pel vermell picant jeje... millor el rosa!!!
ResponEliminaMmmmm....què fas??? no pots canviar el rosa pel vermell!!! Si és la gràcia de l'amanida!! Je je je...va, ja no et foto crits! Cadascú ho fa com vol! ;-)
ResponEliminaPetó!
Vaig tenir la sort de provar l'amanida que va fer en Xevi i coincideixo amb ell...TREMENDU.
ResponEliminaAra anem a comprar quicos gegants i pebre rosa.
David.
Merci, David, sort que hi ha algú que sap apreciar les meves variacions... ;) però té raó, amb el rosa té un punt més interessant... Merci pel comentari!
ResponElimina