Ingredients:
- Pa de motlle sense crosta
- Maionesa (un ou, oli d'oliva, un all, pa i vinagre)
- 3 o 4 tomates
- Dues llaunes de tonyina
- Palets de cranc (surimi)
- Olives farcides
- Un ou
Elaboració
- Per fer la maionesa posem gairebé un all, un ou i una mica de molla de pa amb vinagre al vas de la batedora. Ho salem un pèl i ho anem batent poc a poc a mesura que hi anem afegint l'oli fins que quedi espessa (hi ha qui ho bat amb l'oli tot de cop, jo ho faig d'aquesta manera i la veritat és que tampoc es nega).
- Ratllem les tomates
- Pel farcit piquem els ingredients ben petits i els barregem (podeu variar el farcit, amb imaginació us poden sortir farcits molt originals!).
- Agafem un motlle i hi posem una base de pa de motlle i li untem la tomata ratllada. A sobre, ho untem amb maionesa i hi posem una capa de farciment. Repetim aquesta operació tantes vegades com pisos vulguem que tingui el pastís (amb un parell de capes queda ben complet). Acabem amb una capa de pa de motlle a sobre de tot i ho posem a refredar a la nevera.
- Quan estigui fred, el desmotllem i el cobrim de maionesa. Per servir-lo el podem decorar amb ou bullit ratllat i unes olives farcides.
jo o e provat es molt boo
ResponElimina