diumenge, 25 d’abril del 2010

FILET DE PORC AMB PORTO I TÒFONA

Un plat elegantíssim, d'aquells que el paladar tant gaudeix i molt senzill de fer. A més, com que es tracta de filet de porc resulta més econòmic del què podria semblar. Com a guarnició recomanem unes patates al forn, unes verdures a la brasa o a la planxa...

Ingredients (per a 2 persones):
- 1 Filet de porc
- 200 ml de vi de Porto ruby
- 1 tòfona
- Sal i pebre
- Oli d'oliva

Elaboració
-Posem el porto en un cassó i hi afegim unes làmines de tòfona. Ho deixem a foc mig fins que quedi reduït.
- Salpebrem el filet i en una paella el fregim sencer fins que quedi daurat de tots els costats (que no quedi massa fet de dins, ha de quedar rosadet, així la carn queda més tendra).
- A l'hora de presentar-lo el tallem a rodanxes i hi afegim la reducció de porto que prèviament hem fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada