Una salsa molt senzilla, ideal per combinar amb pasta o amanida, que nosaltres vam utilitzar per elaborar la recepta de la Nuri Lladó del post anterior.
Ingredients:
- Una bosseta d'alfàbrega fresca (important que sigui fresca)
- 30 gr de pinyons
- 20 gr de formatge parmesà
- 75 cl d'oli d'oliva
- 1/2 gra d'all
- sal
Elaboració:
- Posem tots els ingredients en un recipient i els batem fins que quedi una salsa homogènia i ja la podem servir.
Senzill però boníssim. Ànims amb la web. Ens serveix a molts per treure'ns la mandra d'entrar a la cuina i menjar una mica millor.
ResponEliminaMe n'alegro doncs! espero que us continueu animant a elaborar més receptes! Per la nostra banda, intentarem anar ampliant totes les seccions del bloc, així tindreu més on triar! De totes maneres, tu vés experimentant a la cuina, que si vols nosaltres ja vindrem a donar el vist-i-plau!;-)
ResponEliminaUna abraçada i merci per seguir-nos!