PLAERS DE BOCA

En aquest bloc vull compartir tots aquells plaers de boca dels què gaudeixo, des d'una senzilla recepta per sorprendre al convidat més gurmet fins a una més elaborada per a ocasions especials, sense oblidar aquests racons de món pels que viatja el paladar i alguna altra delicatessen dels sentits...

dimecres, 3 de desembre del 2014

DINAR DE FIRES 2014

›
I un cop hem acabat amb les receptes del Tiberi de Veranu, anem amb un altre clàssic, el Dinar de Fires, i és que encara que ja no visqui a ...
dijous, 13 de novembre del 2014

COCA D'ANXOVES

›
I aquí la recepta que van fer la Natàlia i l'Edu, que no se separen ni per cuinar!!;-) Una coca d'anxoves amb pasta brisa que fun...

BOMBONS DE FOIE I POMA

›
Aquesta recepta la va realitzar també la Núria i la Carme, posant-hi part de la seva creativitat i canviant els bombons per aquestes fant...
dimecres, 12 de novembre del 2014

TOMÀQUET AMB FORMATGE D'ANXOVA I OLIVA, XIPS D'ESPINES I OLI DE TAPEROTS

›
Aquesta és una recepta que en aquesta ocasió van elaborar perfectament la Núria i la Carme, i que ja vaig fer un un altre tiberi (no reco...

CORNET DE CREMA DE TRUITA DE PATATA, CARBASSÓ I CEBA

›
I heus aquí la recepta més difícil de fer, la més delicada, per l'elaboració del cornet, que no és tasca fàcil si no n'has fet pr...
dimarts, 11 de novembre del 2014

POP A LA PLANXA AMB CREMA DE PATATA I ALLADA

›
La foto del tiberi és de molt mala qualitat i no la puc posar, així que en poso una del que vaig fer l'altre dia pel dinar de fires. L...

TATAKI DE TONYINA AMB GUACAMOLE

›
I aquí l'altra recepta que van elaborar en Joan i l'Àlex, un tataki de tonyina (que per cert van cuinar just al punt, com ha de se...
dilluns, 3 de novembre del 2014

BONÍTOL MARINAT AMB TÀRTAR DE TOMATA

›
Aquest és un dels dos plats que ens van fer en Joan i l'Àlex, a qui els va tocar treballar amb el bonítol i la tonyina. En aquest c...

TORRADETA DE FORMATGE BLAU AMB NOUS I ANXOVES

›
Un altre pintxo senzillet de realitzar, amb un contrast de sabors interessants, que també ens van fer l'Alba i en Raúl. Ingredien...
dissabte, 11 d’octubre del 2014

PINTXO DE BACALLÀ CONFITAT AMB ALL I BITXO

›
Una altra recepta del tiberi de veranu! Aquesta   la vaig treure del gran bloc de cuina La cuina de sempre,  del qual sempre se'n...
divendres, 3 d’octubre del 2014

GASPATXO DE SÍNDRIA AMB CLOïSSES

›
Ja sé que vaig tard, però ja sóc aquí, a punt per anar penjant totes les receptes que vam elaborar en el XIè TIBERI DE VERANU . La primer...
dimarts, 23 de setembre del 2014

XIè TIBERI DE VERANU

›
Després d'una pausa de 3 anys (i de la insistència d'en Sergi en animar-me a reprendre aquest sopar, tot cal dir-ho!), hem tor...
dimarts, 2 de setembre del 2014

RAP A LA DONOSTIARRA

›
Aquests dies que feia mal temps vaig aprofitat per cuinar una mica, que ara a l'estiu no ho acostumo a fer massa. L'altre dia va...
diumenge, 24 d’agost del 2014

SONSOS FREGITS

›
Aquest és un plat clàssic, que agrada molt tant a petits com a grans, i que de tan senzill que és no l'havia publicat mai, això que a...
dijous, 21 d’agost del 2014

TIMBAL DE SALMÓ, FORMATGE FRESC, TOMATA I ALVOCAT

›
Un plat inspirat en una recepta del llibre de receptes de el restaurant "El Trull". L'alvocat és creació pròpia, però és que...
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Dades personals

Unknown
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.